Inici del curs escolar

Dilluns, 19 de setembre de 2016

El Castellot s’amplia fins a les 41 places amb l’obertura d’una nova aula.

L’ajuntament i l’empresa concessionària van acordar obrir una nova aula a la llar d’infants per aquest curs 2016-2017, ampliant així la capacitat fins a 41 nens i nenes.

L’obertura de la nova aula, permetrà també que cada edat tingui la seva aula. El curs anterior 2015-2016 va finalitzar amb 22 infants, 8 de P0+P1 i 14 de P2. Fins ara hi havia una aula compartida per a P0 i P1 i una altra de P2.

Amb aquesta ampliació, cada grup d’edat tindrà la seva aula diferenciada. La capacitat total es de 8 infants per a P0, 13 infants per a P1 i uns altres 20 infants de P2. A més de l’ampliació de la nova aula, l’escola bressol posarà en marxa un projecte educatiu basat en un hort.

D’altra banda, l’escola El Morsell inicia el curs escolar estrenant nova decoració de l’escola. Durant aquest estiu s’han arranjant diferents parts de l’escola, s’ha pintat algunes aules amb la col·laboració de l’AMPA, passadissos i l’exterior, es va substituir el porter automàtic i en breu s'instal.larà enllumenat de LED adaptat a la normativa i per millorar l’eficiència energètica.

Per aquest curs també s’ha treballat amb l’AMPA per ampliar les activitats extraescolars, com a complement de l’oferta educativa de l’escola. Coincidint amb l’inici del curs escolar, el Punt Jove, situat a l’edifici de la Crivillera, obre les portes tots els dimarts i dijous de 16h a 19h, amb una programació d’activitats i tallers molt interessant per a tot el jovent des de 6è de primària fins a Universitat.

Darrera actualització: 6.10.2020 | 16:52